Menu
Winkelwagen

Pro-Vital SafraZen

Pro-Vital SafraZen
Pro-Vital SafraZen
€33,90
Excl. BTW: €33,90

Pro-Vital SafraZen 60 capsules

Het voedingssupplement SafraZen kan uw cliënten rust laten ervaren dankzij natuurlijke kruidenextracten van saffraan, brahmi en passiebloem. Naast deze natuurlijke rustgevers bevat het supplement vitamine B6 en biotine. Deze vitamines zijn goed voor het concentratievermogen en dragen bij aan de geestelijke veerkracht.

Je combineert een hoop elke week: een baan, vrienden en familie. Een momentje ontspanning is dan af en toe heel erg welkom. Laat Pro-Vital SafraZen je daarbij ondersteunen. De actieve vitamine B6 laat het immuunsysteem en stofwisseling normaal werken en vermindert vermoeidheid. Op natuurlijke wijze kunt je zo rust in hoofd en lichaam creëren.

De voordelen van Pro-Vital SafraZen
Pro-Vital gebruikt Saffraan van een goede leverancier uit de oude Perzische streek..
Je metabolisme, zenuwstelsel en immuunsysteem worden ondersteund door SafraZen.
De vitamine B6 in SafraZen bestaat uit actieve vormen die het lichaam sneller opneemt.

Samenstelling van Pro-Vital SafraZen
2 vegetarische capsules (= dagdosering) bevatten:
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 8 mg
Biotine 260 mcg
Brahmi (Bacopa Monniere extract 20%) 100 mg
L-Theanine 150 mg
Passiebloem extract (Passiflora incarnata) 500 mg
- gestandaardiseerd op 3,5% Vitexin
Saffraan extract (Crocus sativus Stigmas) 32 mg
- gestandaardiseerd op 2-3% Saffranal

Ingrediënten van Pro-Vital SafraZen
Passiflora extract, vulstof (aardappelzetmeel), vegetarische capsule (hydroxypropylmethylcellulose), L-theanine, Bacopa monniere extract, tricalciumfosfaat E341, zonnebloemolie, Saffraan extract, pyridoxaal-5-fosfaat, biotine.

Gebruik van Pro-Vital SafraZen
2 maal daags 1 vegetarische capsule, tenzij anders geadviseerd door deskundige. Bij voorkeur innemen tijdens of na de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.