Menu
Winkelwagen

Pro-Vital Krill Omega 3 Oil

Pro-Vital Krill Omega 3 Oil
Pro-Vital Krill Omega 3 Oil
€34,82
Excl. BTW: €34,82

Pro-Vital Krill Omega 3 Oil 90 capsules

Krill is de zuiverste bron van omega 3
Krillolie is zuiverder dan visolie en beter opneembaar door je lichaam. Ontdek de voordelen van onze duurzame krill.

Geen overk(r)ill
Een welbekend middeltje is visolie. Maar zijn broertje, olie van krill, een kleine planktongarnaal, is veel minder milieubelastend. Op hem is namelijk geen overk(r)ill aan vangst. De 500mg Krill olie van topleverancier Superba® in onze Licaps is van de allerhoogste kwaliteit en zit in een dichte capsule. Die is beter voor je lichaam dan de softgels, waarin Krill vaak wordt gestopt.

Vrijevangst Krill en MSC™ Keurmerk
Onze olie van vrijevangst krill komt van Superba™. De krill van Superba™ is veel minder milieubelastend dan bijvoorbeeld de vangst op vis. Daarom draagt Superba™ krillolie het MSC™ keurmerk wat duurzame krill vangst garandeert.
Een zee aan Krill in onze capsules
De 500mg krillolie van topleverancier Superba™ is van het type “Boost” en verpakt in Licaps van de allerhoogste kwaliteit.
Krill bevat van nature naast zuivere omega 3, ook phospholipiden en astaxanthine. Omega 3 vetzuren ondersteunen een normale werking van het hart*, de hersenen* en het gezichtsvermogen*.

Meer door Superba™ Boost!
De Superba™ Boost krillolie bevat significant meer Omega 3, phospholipiden en astaxanthine dan Standaard krillolie. En past zo bij een duurzaam consumptie patroon vanwege het MSC™ keurmerk.

Unieke MSC™ gecertificeerde zuivere krillolie van Superba™ gevat in een Licapsule, dat is de kracht van Pro-Vital®!

Krill kan een bijdrage leveren aan:

  • Een normale werking van het hart.*
  • Een normale werking van de hersenen en het gezichtsvermogen.*
  • Een duurzaam consumptiepatroon
  • Een snellere opname van alle omega’s dan bij visolie.
  • * Bij een dagelijkse inname van 250 mg epa en dha.

Samenstelling van Pro-Vital Krill 500 mg
2 capsules (= dagdosering) bevatten:
Superba Boost Krillolie 1180 mg
bevat 318 mg Omega-3
waarvan:
- EPA (eicosapentaeenzuur) 177 mg
- DHA (docosahexaeenzuur) 82 mg
Fosfolipiden 660 mg
Astaxanthine 100 mcg
Ingrediënten van Pro-Vital Krill 500 mg:
Superba Krill (olie), gelatine (capsule).

Allergeneninformatie
Bevat schaaldieren.

Gebruik van Pro-Vital Krill 500 mg
2 capsules per dag, tenzij anders geadviseerd door eem deskundige. Bij voorkeur innemen bij een maaltijd met voldoende water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.

Tags: Pro-Vital , Krill , Omega , 3 , Oil