Menu
Winkelwagen

Pro-Vital K2 & D3 Duo

Pro-Vital K2 & D3 Duo
Pro-Vital K2 & D3 Duo
€26,56
Excl. BTW: €26,56

Pro-Vital K2 & D3 Duo 50ml

Pro-Vital K2 & D3 Duo 50 mcg

Dosering
5 druppels per dag, tenzij anders geadviseerd door deskundige. De dagelijkse dosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen onder de 10 (tien) jaar. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik of ziekte. Bij zwangerschap(swens) of borstvoeding altijd eerst een deskundige.

Samenstelling per dagelijkse dosering
VitaminenVitamine D3 (Quali-D®, Cholecalciferol)
50μg = 1000% RI
Vitamine K2 (Vitamin K2 MenaQ7)
50μg = 67% RI

Allergie informatie
Dit product is vrij van bekende allergenen

Ingrediënten
Quali-D®, Cholecalciferol, Vitamin K2 MenaQ7

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.

Tags: Pro-Vital , Vitamine , K2 , D3