Menu
Winkelwagen

Pro-Vital B12 Duo Actief

Pro-Vital B12 Duo Actief
Pro-Vital B12 Duo Actief
€30,23
Excl. BTW: €30,23

Pro-Vital B12 Duo Actief 90 zuigtabletten

B12 Duo Actief van Pro-Vital heeft een fijne aardbeiensmaak en bevat per zuigtablet een totaal van 2000mcg vitamine B12 verdeeld over twee biologische actieve vormen. De adenosylcobalamine en methylcobalaminde.

Naast B12 is ook 400mcg vitamine B11 toegevoegd, beter bekend als foliumzuur. De foliumzuur die we gebruiken is ook de biologisch actieve vorm folaat van Quatrefolic®.

Dit supplement kan onder andere bijdragen aan:

  • Een gunstige invloed op het celdelingsproces
  • Het homocysteïnemetabolisme
  • Een positieve invloed op het immuunsysteem
  • Geestelijke veerkracht en fitheid

Dosering/gebruik:
1 zuigtablet per dag, tenzij anders geadviseerd door jouw gezondheidsprofessional.
Bij voorkeur de tabletten onder de tong laten smelten.
Als onderhoudsdosering 1 zuigtablet per 2 dagen.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Samenstelling zuigtablet (= dagdosering):
Vitamine B11 (5-MTHF glucosaminezout Quatrefolic) 400 mcg
Vitamine B12 (Adenosylcobalamine en Methylcobalamine) 2000 mcg

Ingrediënten:
Zoetstof (Sorbitol), Vulmiddel (Stearinezuur), Aardbeien aroma, Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat en siliciumdioxide), Adenosylcobalamine, Quatrefolic (5-MTHF glucosamine zout).

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.