Menu
Winkelwagen

Pro-Vital Bamboe-MSM

Pro-Vital Bamboe-MSM
Pro-Vital Bamboe-MSM
€34,82
Excl. BTW: €34,82

Pro-Vital Bamboe-MSM 300 gram

Bamboe-MSM van Pro-Vital bevat bamboe-extract, voor het behoud van soepele gewrichten en gezond kraakbeen.* En niet te vergeten: de elementen zwavel en silicium.

Bamboe is een bijzonder wonderlijke plant. Het is een rietplant die onder goede omstandigheden tot wel twintig centimeter per dag kan groeien en uiteindelijk ruim tien meter hoog kan worden. Een van de unieke eigenschappen van de bamboe plant is dat deze plant precies op hetzelfde tijdstip over de wereld start met bloeien, zich voortplant via zaden en na dit proces afsterft. Ook binnen Europa heeft de plant in de laatste jaren, vele tuinen veroverd.

De bamboe plant is zeer rijk aan silicium dat ook wel kiezelzuur wordt genoemd. Silicium heeft re-mineraliserende eigenschappen en is goed voor sterk en soepel kraakbeen, bindweefsel en botten.

MSM (methylsulfonylmethaan) is een organisch gebonden zwavel. Dit is de vorm waarin zwavel van nature voorkomt in levende organismen en deze vorm is biologisch actief. Zwavel wordt vooral in eiwitrijke weefsels aangetroffen. Het is onder andere een bestanddeel van bindweefsel, rode bloedcellen, spieren, huid, haar en nagels en van de zwavelhoudende aminozuren methionine en cysteïne.

Het ontwikkelteam en laboratorium van Pro-Vital heeft een uiterst zuivere vormen van MSM en bamboe extract weten te realiseren en dit in een mooie poedervorm die makkelijk door een glas water of een kommetje yoghurt kan worden geroerd. Om de inname qua smaak te verbeteren heeft de BamboeMSM een natuurlijke smaak gekregen van banaan.

Samenstelling van Pro-Vital Bamboe - MSM
Per dagdosering van 1 maatschep:
4000mg MSM (MethylSulfonylMethaan)
350mg Silicium (als Bamboe Silicia extract)
Ingrediënten van Pro-Vital Bamboe - MSM:
Methylsulfonylmethaan (MSM), Natriumsaccharine (zoetstof), bananen aroma (zoetstof).

Gebruik van Pro-Vital Bamboe - MSM
De aanbevolen dagelijkse dosering is één maatschep van 4,78 gram per dag, tenzij anders geadviseerd door een deskundige. De Bamboe-MSM kan worden ingenomen door het poeder te vermengen in water, yoghurt of smoothie. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.

Tags: Pro-Vital , Bamboe