Menu
Winkelwagen

Pro-Vital RenoCranberry

Pro-Vital RenoCranberry
Pro-Vital RenoCranberry
€27,48
Excl. BTW: €27,48

Pro-Vital RenoCranberry 60 capsules

Iedereen kent de werking van cranberries uit de verhalen van onze grootouders. In de RenoCranberry gebruiken wij cranberries die zijn gestandaardiseerd op 30% fruitzuren (PAC’s). Hierdoor spreken we van een bijzonder hoogwaardig cranberry extract. Solidago, dat ook wel guldenroede genoemd wordt, is een veelzijdige plant. Als laatste vind je ascorbinezuur, de zure vorm van vitamine C, terug in de formule.

Vernieuwde formule Pro-Vital RenoCranberry met 1500 mg Cranberry extract, 1500 mg D-Mannose en 6000 mg Solidago virgaureaextract per dagdosering. Hoogwaardige Cranberry extract gestandaardiseerd op 30% en zuiver D-Mannose zijn verwerkt in deze formule. Solidago is alom gekend en is een bijzonder goede plant voor de blaas en lagere urinewegen ook verhoogt Solidago de bloedtoevoer naar de nieren.

De RenoCranberry is als korte intensieve kuur te gebruiken met een dagdosering van 6 capsules per dag. Als onderhoudsdosering zijn één tot twee capsules per dag voldoende.

Samenstelling van Pro-Vital RenoCranberry
Elke vegetarische capsule bevat:
Guldenroede extract (Solidago virgaurea/gigantea herba) 1000 mg
Cranberry extract (30% PAC) 250 mg
D-Mannose 250 mg

Ingrediënten van Pro-Vital RenoCranberry
Guldenroede extract, Cranberry extract, D-Mannose, Urtica dioica blad (brandnetel) (natuurlijke vulstof), Oleum helianthus annuum (zonnebloemolie) (stroomverbeteraar), Tricalciumfosfaat (E341), Hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsulehuls).

Gebruik van Pro-Vital RenoCranberry
Startdosering 6 capsules per dag, tenzij anders geadviseerd door deskundige.
Als onderhoudsdosering kun je overgaan op 1-2 capsules per dag.
Bij voorkeur verdeeld over de dag innemen voldoende water.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.