Menu
Winkelwagen

Pro-Vital Immuun Support

Pro-Vital Immuun Support
Pro-Vital Immuun Support
€27,48
Excl. BTW: €27,48

Pro-Vital Immuun Support 90 capsules

Een unieke blend.

Immuun Support is de hardloper binnen het Pro-Vital® assortiment. Het is een uitgebreide blend met daarin niet alleen vitaminen en mineralen, maar ook kruiden en probiotica.

De gezondheidseffecten van dit supplement.
• Niacine draagt bij aan een normale werking van de slijmvliezen.
• Vitamine B6 (in actieve vorm) en Seleen dragen bij tot een normale werking van het immuunsysteem.
• Follaat, Vitamine B6 (active vorm), Niacine en Thiamine dragen bij tot een normale werking van het zenuwstelsel en het verminderen van vermoeidheid.

Immuun Support, een unieke blend van zuivere vinaminen, mineralen, kruiden en probiotica. Dat is de kracht van Pro-Vital®.

In een druk en hectisch leven is een goede weerstand belangrijk om niet bij het eerste griepvirus gestrekt op de bank te liggen. Voldoende slaap, gezonde voeding en stress vermijden zijn een goede oplossing. Alleen soms is het niet voldoende.

Veel kruiden werden al in de oudheid veelvuldig gebruikt bij het maken van bijvoorbeeld dranken en poeders. In Immuun Support vind je vier bijzondere kruiden als extract, te weten de gewone vlier, kattenklauw, rode zonnehoed en Siberische ginseng. Aan artsen en therapeuten is geen uitleg nodig dat deze kruiden samen met de vitaminen, mineralen en probiotica die in Immuun Support zitten, deze compositie tot een bijzonder en zeer breed inzetbaar supplement maken.

Pro-Vital Immuun Support speelt een rol bij:

  • Een regelmatige inname van vitaminen, kruiden, mineralen en probiotica.
  • Een normale werking van jouw slijmvliezen (niacine).
  • Een normale werking van het immuunsysteem en de schildklier (vitamine B6 en seleen).
  • Het in stand houden van een normale psychologische functie (thiamine).
  • Een normale werking van het zenuwstelsel en het verminderen van vermoeidheid (folaat, vitamine B6, niacine en thiamine).

Samenstelling van Pro-Vital Immuun Support
2 vegetarische capsules (= dagdosering) bevatten:
Vitamine B1 (Thiamine nitraat) 2,2 mcg
Vitamine B2 (Riboflavine) 2,8 mg
Vitamine B3 (Nicotinamide) 16 mg
Vitamine B5 (Calcium-D-panthotenaat) 12 mg
Vitamine B6 (Pyridoxaal-5-Fosfaat) 1,4 mg
Vitamine B8 (Biotine) 100 mcg
Vitamine B11 (Foliumzuur) 400 mcg
Vitamine B12 (Cyanocobalamine) 5 mcg
Vitamine C (Ascorbinezuur) 240 mg
Vitamine E (D-alfa-tocopherylacetaat) 24 mg
Selenium (als Seleenmethionine) 55 mcg
Zink (als Gluconaat) 15 mg
Bioperine (piper nigrum extract) 3 mg
Gewone vlier (Sambucus) extract 150 mg
Kattenklauw (Cat's Claw) extract 200 mg
Rode zonnehoed (Echinacea Purpurea) extract 200 mg
Siberische Ginseng (Eleutherococcus senticosus) extract 25 mg
Lactospore (Bacillus coagulans) (1,5 miljard KVE) 100 mg
Citrus flavonoïden 40 mg

Ingrediënten van Pro-Vital Immuun Support:
Vitaminen, Cat’s claw extract 3% Alkaloids, Echinacea Purpurea extract 4%, Sambucus extract 6% UV, Vegetarische capsulehuls, (hydroxypropylmethylcellulose), Lactospore, Natuurlijke cellulose (Brandnetelblad), Citrusflavonoïden 60%, Eleutherococcus senticosus extract 10:1, Flow verbeteraar (zonnebloemolie).

Gebruik van Pro-Vital Immuun Support:
Neemt 2 vegetarische capsules per dag, tenzij anders geadviseerd door een deskundige. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.

Tags: Pro-Vital , Immuun