Menu
Winkelwagen

Pro-Vital ProbioAdvanced

Pro-Vital ProbioAdvanced
Pro-Vital ProbioAdvanced
€33,90
Excl. BTW: €33,90

Pro-Vital ProbioAdvanced 60 capsules

De Probio Advanced van Pro-Vital is een stabiel breedspectrum probiotica met calcium, bijzondere (stam)bacteriën en Lactospore.

Help je darmflora ondersteunen
Van een simpele infectie of antibioticakuur kan je darmflora al verstoord raken. Schadelijke bacteriën en nuttige bacteriën zijn dan niet meer met elkaar in evenwicht. Door probiotische bacteriën naar je darmstelsel te sturen, krijgen ze de kans zich te vermenigvuldigen en kunnen zo het microbieel evenwicht in de darmen ondersteunen. De toegevoegde calcium laat spijsverteringsenzymen normaal werken. Calcium draagt ook bij aan een normale bloedstolling en stofwisseling.

Geen suiker toegevoegd
Een groot verschil met diverse probiotica drankjes is, dat capsules geen zoetstoffen of suiker bevatten. Zo kan de probiotica optimaal doen, waarvoor ze ontwikkeld is.

Samenstelling van Pro-Vital Probio Advanced
Elke capsule bevat:
Probiotica mix 500 mg
waarvan:
- Bacillus Coagulans (Lactospore) 3,75 miljard
- Bifidobacterium animalis ssp lactis (LMG 18314) 2 miljoen
- Bifidobacterium infantis (LMG 25627) 2 miljoen
- Lactobacillus acidophilus (LMG 8151) 2 miljoen
- Lactobacillus caseï (LMG 6904) 2 miljoen
- Lactobacillus salivarius (LMG 9477) 2 miljoen
- Lactobacillus lactis (LMG 27352) 2 miljoen
Calciumcarbonaat 20 mg

Ingrediënten van Pro-Vital Probio Advanced
probiotica, calciumcarbonaat, vulmiddel (aardappelzetmeel), flowverbeteraar (zonnebloemolie), vegetarische capsulehuls (HP methylcellulose).

Gebruik van Pro-Vital Probio Advanced
Begin altijd met twee capsules per dag en laat je lichaam wennen aan de miljarden lichaamseigen melkzuurbacteriën, die de capsules bevatten. De onderhoudsdosering van de ProbioAdvanced is één tot twee capsules per dag. Als intensieve kuur kun je maximaal zes capsules per dag gebruiken.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd door deskundige.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.