Menu
Winkelwagen

Pro-Vital LongaSem

Pro-Vital LongaSem
Pro-Vital LongaSem
€26,56
Excl. BTW: €26,56

Pro-Vital LongaSem 60 capsules

Soms verdienen de luchtwegen wat extra aandacht. Daarom heeft Pro-Vital Longasem ontwikkeld: een voedingssupplement om de luchtwegen te verzachten. Het natuurlijke kruidenextract van Boswellia serrata is onder andere verantwoordelijk voor dit gezondheidseffect.*

Verder ondersteunt Longasem het immuunsysteem, daar zorgen vitamine C, vitamine D3, zink en selenium voor. De kruidenextracten van gember en kurkuma hebben een dubbelrol: ze helpen het immuunsysteem* én ondersteunen de luchtwegen.*

De formule bestaat uit een unieke blend, die is gebaseerd op krachtige antioxidanten en kruiden, waaronder L-Gluthathion, in de volksmond beter bekend als “de koning der antioxidanten”.

Het toegevoegde kruid boswellia heeft onder andere een verzachtende werking op de luchtwegen*. Ter ondersteuning van het immuunsysteem zijn zink en de niet zure vorm van vitamine C toegevoegd. De zuivere curcuma in deze formule ondersteunt de natuurlijke weerstand van lichaamscellen en ondersteunt de gal- en leverreiniging*.

* Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

LongaSem is een unieke formule ontwikkeld vanuit de jarenlange opgebouwde kennis en expertise. Dat is de kracht van Pro-Vital.

Pro-Vital Longa Formule draagt bij aan

  • Boswellia heeft een verzachtende werking op de luchtwegen.
  • Een normale werking van het immuunsysteem en het beschermen van het lichaam tegen vrije radicalen met vitamine C en Seleen.
  • Een snellere opname door het lichaam dan bij soortgelijke producten met behulp van de extra kruiden in het supplement.
  • Enkel extracten van de hoogste kwaliteit.

Samenstelling van Pro-Vital LongaSem
2 vegetarische capsules (= dagdosering) bevatten:
Vitamine B2 (Riboflavine) 1,4 mg
Vitamine C (Ester-C) 80 mg
Vitamine D3 (Cholecalciferol, Quali-D) 25 mcg
Vitamine E (D-alfa-tocopheryl-acetaat) 12 mg
Zink (als citraat) 10 mg
Molybdeen (Natrium Molybdaat) 50 mcg
Selenium (Natrium Seleniet) 55 mcg
Vlezige hokjespeul (Astragalus membranaceus) extract 900 mg
Boswellia extract 250 mg
Caryophylli flores 50 mg
Curcuma Longa (extract) 500 mg
Gember (Zingiber officinale) extract 500 mg
L-Gluthation 100 mg

Ingrediënten van Pro-Vital LongaSem
Vulmiddel (brandnetelblad), Boswellia extract, Vegetarische capsulehuls (Hydroxypropylmethylcellulose), Vitaminen. L-Gluthation, Astragalus membranaceus extract, Curcuma rhizoma extract, Caryophylli flores, Mineralen, Antiklontermiddel (Talcum, Magnesiumstearaat), Zingiber officinale radix extract.

Gebruik van Pro-Vital LongaSem
2 maal daags 1 vegetarische capsule, tenzij anders geadviseerd door een deskundige. Bij voorkeur verdeeld over de dag innemen met voldoende water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.

Tags: Pro-Vital , LonaSem