Menu
Winkelwagen

No-Ray Aerate Absorber Anti-Straling Disk

No-Ray Aerate Absorber Anti-Straling Disk
Onkruid Magazine jan. 2024
No-Ray Aerate Absorber Anti-Straling Disk
€24,95
Excl. BTW: €20,62

No-Ray Aerate Absorber Anti-Straling

Aerate Absorber is ontwikkeld om straling van elektronische apparatuur de absorberen. Het is gemaakt van het beste Shungiet, een uniek gesteente dat alleen voorkomt in een klein gebied in Rusland. De Aerate Absorber is handgemaakt en voorzien van een plakker zodat hij gemakkelijk op elektronische apparatuur te plaatsen is. Shungiet wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn absorberende eigenschappen.

Shungiet geeft aurisch gezien witte energie af in een frequentie van rond de 140 Hz en staat symbolisch het meest in verband met de planeet Mercurius. Shungiet heeft naast de absorberende werking een sterk grondend effect op de mens.

Door de Aerate Absorber op elektronische apparatuur te plakken, maar wordt er ook een gunstige energie afgegeven.

Om de Aerate Absorber van extra energie te voorzien word deze gedurende 48 uur opgeladen met aurische fotonen. Dit gebeurt op een specifieke stenen plaat met daaronder een aluminium spoel en erboven een koperen piramide.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.