Menu
Winkelwagen

No-Ray Water Gems Set

No-Ray Water Gems Set
Onkruid Magazine jan. 2024
No-Ray Water Gems Set
€19,95
Excl. BTW: €16,49

No-Ray Water Gems

Deze waterstenen bestaan uit amethist en bergkristal. De stenen geven aan het water aurische energie af waardoor water met een hogere boviswaarde ontstaat. 

Om de stenen van energie te voorzien worden deze gedurende 48 uur opgeladen met aurische fotonen die kunnen worden  afgegeven aan het water. Dit gebeurt op een specifieke stenen plaat met daaronder een aluminium spoel en erboven een koperen piramide.

  • Verbinding met de planeten Uranus en Saturnus.
  • Frequenties 147,85 Hz en 207,36 Hz.
  • Kleuren in aurisch veld zijn donkerrood en beige.

Gebruik
Je kunt de No-Ray Water Gems in een fles water doen en deze minimaal 10 minuten laten rusten alvorens het water te drinken.

De Water Gems zijn ongeveer 6 maanden te gebruiken en dienen daarna vervangen te worden.

Wanneer je de No-Ray Water Gems niet gebruikt kun je ze afdrogen en in een zakje of doosje bewaren.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.

Tags: No-Ray , Water Gems