Menu
Winkelwagen

Nature's Design

Het uitgangspunt van Nature’s Design Gulden Snede Producten voor water vitalisatie.

Onze zoektocht naar het meest energie gevende en harmonieuze uitgangspunt voor onze producten-lijn bracht ons " naar de verhoudingen van de gulden snede, weIke (letterlijk) het ontwerp van Moeder natuur is. De zoektocht bracht ons ook naar het krachtige symbool van de Levensbloem.

Jaren geleden zagen we waterkristalfoto's van de Japanse geleerde Masaru Emoto, die de verandering laten zien inde waterstructuur onder invloed van onze intentie, en daarvan waren we zeer onder de indruk.

Wat ons het meest fascineerde was de positieve verandering in Waterstructuur die ontstaat door het bewuste gebruik van vormen die in harmonie zijn met de basisprincipes van de natuur zelf. Sindsdien bleven we geboeid door water en vormen, en daar staat Nature's Design nu nog steeds voor: mooi uitziende, natuurlijke en nuttige kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik - en voor het welzijn van lichaam en geest.

In harmonie met de natuur.

Onze producten worden uitsluitend vervaardigd op basis van natuurlijke grondstoffen zoals kwartszand, kalksteen, kwarts, kaolien, veldspaat, klei, hout, kurk en rubber. Van deze natuurlijke grondstoffen produceren wij onze producten gemaakt van glas, porselein, aardewerk, hout, kurk en rubber.

Nature's Design is erop gebrand om ervoor te zorgen dat alle producten die vervaardigd worden van deze natuurlijke en duurzame grondstoffen ecologisch geproduceerd worden, zodat zij voor 100% eindeloos recyclebaar zijn (glas, keramiek) of door compostering natuurlijk afgebroken kunnen worden (hout, kurk, rubber).

Nature’s Design Golden Ratio Products

Alle informatie vermeld op deze pagina(s) is afkomstig van de informatie-folder(s) van Nature's Design.

Oerbron van het leven, WATER

Een ieder die ooit eens het water van een bergbeekje heeft gedronken weet uit eigen ervaring wat vers bronwater betekent. Bij ons thuis komt het water via lange leidingen uit de kraan, is niet meer zo smakelijk en geeft zeker niet zoveel energie.

Geen wonder, als je bedenkt wat voor lange weg het moet afleggen en hoe het bewerkt moet worden om vervuiling tegen te gaan. Om aanschouwelijk te maken hoe diepgaand onze producten het water veranderen werden er bij al deze producten "voor" en "na" foto's genomen van waterkristallen, op de manier zoals Masaru Emoto dat deed, uitgevoerd door het E.F. Laboratorium in Zwitserland. Bij elk van deze foto's is te zien hoe positief de veranderingen zijn, met heel fijne, symmetrische kristalstructuren als resultaat. Deze veranderingen, teweeggebracht door de componenten in ons design (Gulden Snede, Levensbloem, zorgvuldig geselecteerde materialen), geven het water weer een frisse, aangename, zuivere en natuurlijke smaak - zo natuurlijk mogelijk.

De Gulden Snede

Al sedert de oudheid hebben de basisverhoudingen van de gulden snede steeds gediend als de belichaming van schoonheid en esthetiek. Zelfs nu nog is deze perfecte verhouding terug te vinden in kunst, architectuur, ontwerpen en elders.

De gulden snede is duidelijk overal aanwezig in de natuur, en dit is de reden waarom wij dit principe toepassen als richtlijn in onze ontwerpen. Dit principe komt voort uit de eenheid in verhoudingen waarbij de relatie tussen de grotere en de kleinere delen gelijk is aan die tussen het grote geheel en het grootste deel. Deze ratio, deze formule, de "PHI" uit de wiskunde, is 1,618. De Fibonacci-serie getallen (en toonhoogten) is op ditzelfde principe gebaseerd, en formuleert de eigenschappen van groeiprocessen zoals ze te vinden zijn in de natuur; bijvoorbeeld in het blad en de bloem. Hieruit komen ook linksom en rechtsom draaiende spiralen voort, in verhoudingen van 8 staat tot 13, of 21 staat tot 34 (alle behorend tot de getal-reeksen van Fibonacci). Wanneer deze getallen met elkaar gedeeld worden is de uitkomst steeds 1,618, ons begrip PHI, oftewel de gulden snede. Al onze glas en porselein producten worden zorgvuldig ontworpen in overeenstemming met deze gulden snede, waardoor elk product aangenaam oogt en energetisch overeenkomt met de stroming van levensenergie.

De Fibonacci Getallen Reeks in de Natuur

De Fibonacci-reeks van getallen is gebaseerd op hetzelfde principe als de gulden snede, en beschrijft de eigenschappen van groeiprocessen die in de natuur gevonden kunnen worden - zoals in de blad en bloem positie van planten. Dit doet zich voor, in bijvoorbeeld, links-als rechtshandige spiralen met een verhouding van 8 tot 13 of 21-34 (alle getallen in de Fibonacci). Bij deling van deze getallen is het resultaat altijd 1.618, een getal dat bekend staat als "Phi" of de gulden snede.

Elke individuele kern in een zonnebloem mand behoort tot een linkshandige en een rechtshandige spiraal. Het opmerkelijke is dat het aantal spiralen (zonder uitzondering!) alleen aangrenzende nummers van de Fibonacci getallenreeks bevat. In zonnebloemen vind je bijvoorbeeld altijd spiraal-combinaties van 21/34, 34/55, 55/89, en in het bijzonder in grote zonnebloemen ook 89/144 kernen. Dit principe geldt ook voor madeliefjes, dennenappels, kool, ananas…..

Fibonacci getallen reeks: 1+ 1= 2,1+2 = 3, 2+3 = 5,3+5= 8,5 +8 = 13 ... 21+ 34 = 55, 34 + 55 = 89, 55 + 89 = 144...

Verhouding tussen de twee getallen in de rij van Fibonacci is altijd 1,62. Dit getal staat gelijk aan de Gulden Snede. 34: 21 = 1,62 55: 34 = 1,62 89: 55 = 1,62

De Levensbloem, Oerpatroon van Creatie

De "Bloem des Levens" geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen en religies staat deze Levensbloem bekend als symbool van het eeuwige scheppingsproces; ze wordt voornamelijk toegepast voor het vitaliseren en harmonieus stabiliseren van voedingsmiddelen en vloeistoffen.

De Levensbloem bestaat uit een veelheid van elkaar overlappende cirkels, waarvan het beginpunt de cirkel in het centrum is. Deze cirkel staat voor een oervorm, een geometrische structuur die aangeeft dat in oorsprong alle leven uit een enkele bron voortkomt. Het sleutelwoord is celdeling.

Celdeling blijft doorgaan totdat een schepsel de juiste harmonieuze vorm heeft bereikt. Omdat dit symbool toegepast wordt in onze producten komt het water in deze kannen en glazen weer tot de "oorspronkelijke code", mede door de invloed van de Levensbloem.

Als het water qua structuur eenmaal weer symmetrisch gerangschikt is hebben de waterkristallen de vorm van een regelmatige zeshoek. En dezelfde originele, hexagone vorm vinden we terug in de Bloem des Levens!

Reinigen/Schoonmaken Nature's Design producten.

Glaswerk kun je het best met de hand reinigen, met een zacht en ecologisch schoonmaakproduct, of citroen-zuur (zoals water met citroensap) om vlekken te verwijderen. Vermijd agressief schoonmaakmiddel.

De symbolen van de Levens-bloem op de bodem blijven effectief als ze zorgvuldig onderhouden worden. Producten zonder de symbolen van de Levensbloem zijn geschikt voor de vaatwasser.

Bloem des Leven Vitaalwaterkaraf Golden Alladin Family 2.3L.Vitaalwaterkaraf Golden Alladin Family 2.3L met Bloem des Levens Goud Goud 23,8 karaat - het goud is met 600 graden in het glas gebrand. Deze variatie met echt goud is het meest populair over de hele wereld. Goud staat bekend om zijn energ..
€113,99
Excl. BTW:€94,21
Flower of Life Aromalamp en Wierookbrander.Aromalamp / wierookbrander van Nature's Design met Bloem des Levens - witHandgemaakt in Europa van mondgeblazen glas.40% van het materiaal is gerecycled wit glas.Het binnenschaaltje is geschikt voor vloeistof en losse kruiden en heeft een witte Bloem des Le..
€41,99
Excl. BTW:€34,70
Flower of Life Energieplaat Goud 22cm.Nature Design Energieplaat Bloem des Levens goud is een met de hand gepolijste onderzetter, met daarin gegoten het symbool van de Bloem des Levens in 24-karaat goud. De bedoeling van deze plaat is het energetisch versterken en opladen van wat erop gezet wordt. D..
€38,99
Excl. BTW:€32,22
Flower of Life Energieplaat Goud 9cm.Nature Design Energieplaat Bloem des Levens goud is een met de hand gepolijste onderzetter, met daarin gegoten het symbool van de Bloem des Levens in 24-karaat goud. De bedoeling van deze plaat is het energetisch versterken en opladen van wat erop gezet wordt. De..
€17,99
Excl. BTW:€14,87
Flower of Life Goud Drinkglas Jasmina.Nature Design drinkglas Jasmina 300ml met Bloem des Levens in goud. Dit drinkglas werd samengesteld volgens de wet van de gulden snede. Het is de verrijking van de biologische waarde en bloemrijke smaak van water of vruchtensap. Elk stuk is mondgeblazen en een o..
€18,99
Excl. BTW:€15,69
Flower of Life Goud Drinkglas Mythos.Drinkglas Nature Design Mythos - met Bloem des Levens in goud. 250ML Goud 23,8 karaat: het goud is met 600 graden in het glas gebrand, ondersteunt de stabilisering van het immuunsysteem. Dit drinkglas werd samengesteld volgens de wet van de gulden snede. Met beh..
€11,99
Excl. BTW:€9,91
Flower of Life Platina Drinkglas Mythos.Drinkglas Nature Design Mythos - met Bloem des Levens in platina. 250ML Het platina is met 600 graden in het glas gebrand. Dit drinkglas werd samengesteld volgens de wet van de gulden snede. Met behulp van het Mythos glas voor drinkwater en andere vloeistoffen..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Flower of Life Spuitflesjes 100ml.Vitaalwater Bloem des Levens spray spuitflesjesOnderzoek heeft aangetoond dat er herstel van de luchtkwaliteit optreedt door gebruik van de sprayer, als je deze vult met gevitaliseerd water van een karaf en hiermee spuit op de huid, op planten, kiemen en wat al niet..
€15,99
Excl. BTW:€13,22
Flower of Life Veelkleurig Drinkglas Mythos.Nature Design drinkglas Mythos happy - met Bloem des Levens - veelkleurig. 250ML De kleuren zijn bij 550 graden in het glas gebrand. Ondersteunt een positieve en vrolijke levenshouding. Aanbevolen voor kinderen en mensen met depressieve neigingen. Dit dri..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Flower of Life Vitaalwaterkaraf Beauty Platinum 5L.Vitaalwaterkaraf Beauty met Bloem des Levens symbool Platinum. 5 liter inhoud. Geleverd zonder stenen.Er zitten slechts 0,005 platina-deeltjes per miljoen in de aardkorst. Omdat het dus een uiterst zeldzame metaal op onze planeet is, kunnen mensen d..
€364,99
Excl. BTW:€301,65
Flower of Life Vitaalwaterkaraf Golden Alladin 1.3L.Vitaalwaterkaraf Golden Alladin met Bloem des Levens in goud 1,3L. Goud 23,8 karaat - het goud is op 600º Celsius in het glas gebrand.Deze variatie met echt goud is het meest populair over de hele wereld. Goud staat bekend om zijn energieke kracht...
€72,99
Excl. BTW:€60,32
Flower of Life Vitaalwaterkaraf Golden Alladin 1.3L met 4 Mythos glazen goud.Vitaalwaterkaraf Golden Aladin 1,3L & 4 Mythos glazen met Bloemen des Levens in goud. Goud 23,8 karaat: het goud is met 600 graden in het glas gebrand. Deze variatie met echt goud is het meest populair over de hele wereld. ..
€120,99
Excl. BTW:€99,99
Flower of Life Vitaalwaterkaraf Golden Delicate 500ml.Vitaalwaterkaraf Golden Delicate met Bloem des Levens - goud - 0.5 liter.Goud 23,8 karaat: het goud is met 600 graden in het glas gebrand. Deze variatie met echt goud is het meest populair over de hele wereld. Goud staat bekend om zijn energieke ..
€38,99
Excl. BTW:€32,22
Flower of Life Vitaalwaterkaraf Happy Alladin 1.3L.Vitaalwaterkaraf Happy Alladin met Bloem des Levens - veelkleurig. 1.3L Veelkleurig: De kleuren zijn bij 550 graden in het glas gebrand. Naar de regenboog kijken maakt ons blij. Regenboogkleuren hebben een positieve invloed op ons omdat elke boog tr..
€61,99
Excl. BTW:€51,23
Flower of Life Vitaalwaterkaraf Platina Alladin 1.3L.Vitaalwaterkaraf Platin Alladin 1.3L met Bloem des Levens in platina in de bodem...
€75,99
Excl. BTW:€62,80
Flower of Life Vitaalwaterkaraf White Alladin 1.3L.Vitaalwaterkaraf White Alladin met Bloem des Levens Wit. 1.3L.Witte kleur staat bekend om zijn zuiverheid. Het wordt geassocieerd met het goede, met eerlijkheid, begin, onschuld en perfectie. Deze bloem zal u helpen uw perceptie te verbreden. Ook zo..
€61,99
Excl. BTW:€51,23
Flower of Life Wit Vitaal Wijnkaraf Rubellum 1L.Vitaal wijnkaraf Rubellum met Bloem des Levens Wit inhoud 1Liter. Van de Rubellum wijnkaraf worden wijnkenners opgetogen vanwege de prachtige vorm ervan, afgeleid van de Gulden Snede. Het decanteren van de wijn in deze karaf, verandert de kristalstruct..
€72,99
Excl. BTW:€60,32
Chakra Drinkglazen Set Nature Design.Nature Design Mythos Set van 7 chakra drinkglazen 250ML- met chakrasymbool en tekst. Vitaalwater drinkglazen "Mythos" met chakra affirmaties op de bodem van de glazen. De affirmaties zijn ieder een combinatie van symbool, kleur en woorden.Machinegeblazen, loodvri..
€71,99
Excl. BTW:€59,50
Drinkglas Mythos met Flower of Life wit.Nature Design drinkglas Mythos - met Bloem des Levens - wit. 250ML Wit symbool: bevordert openheid en volledigheid van waarneming.Dit drinkglas werd samengesteld volgens de wet van de gulden snede. Met behulp van het Mythos glas voor drinkwater en andere vloei..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Reserve stop karaf Alladin.Losse stop voor karaf Alladin 1,3 liter..
€10,99
Excl. BTW:€9,08
Reserve stop karaf Family.Vitaal flower reserve stop voor karaf Family 2,3 liter..
€16,99
Excl. BTW:€14,04
Reserve stop Vitaalwaterkaraf Cadus 1L.Losse stop voor op karaf Cadus 1 literMateriaal: glas...
€12,99
Excl. BTW:€10,74
Standaard voor Vitaalwaterkaraf 10 liter.Houten standaard voor de Bloem des Levens karaf van 10 Liter - gemaakt van berkenhout. Eenvoudige, maar elegante standaard voor onder de kan met kraantje, zodat je gemakkelijk de glazen kunt vullen...
€186,99
Excl. BTW:€154,54
Standaard voor Vitaalwaterkaraf 5 liter.Houten standaard voor de Flower of Life karaf van 5 Liter - gemaakt van berkenhout. Eenvoudige, maar elegante standaard voor onder de kan met kraantje, zodat je gemakkelijk de glazen kunt vullen...
€134,99
Excl. BTW:€111,56
Vitaalwaterkaraf Basic Alladin 1.3L.De karaf 'Alladin" is de basisversie in een serie van karaffen. De trapsgewijze opzet van 6 opeenvolgende secties, met het volume van elke sectie volgens een van de eerste 6 nummers van de universele Fibonacci-reeks, komt overeen met de geometrie die overal in de ..
€55,99
Excl. BTW:€46,27
Vitaalwaterkaraf Edelstenen Cadus 1L.Vitaalwaterkaraf voor edelstenen Cadus - inclusief mineralen inhoud 1L.Met haar prachtige contouren is de vorm van de karaf "Cadus" gebaseerd op de Gulden Snede, met een inhoud van 1 liter. Deze kan is uitgevoerd met een ruimte waarin je jouw eigen prachtige edel..
€51,99
Excl. BTW:€42,97
1 - 26 van 26 (1 pagina's)