Menu
Winkelwagen

Training Chakralegging met Edelstenen voor "Professionals"

Training Chakralegging met Edelstenen voor

Chakralegging met Edelstenen voor Professionals

De laatste jaren zien we een enorme groei van het gebruik van de energetische en helende werking van edelstenen in praktijken en salons. Als geen ander weten wij dat het best wat kennis vraagt om dit op een goede en verantwoorde manier te doen.

Wij ondersteunen daarom graag beginnende en gevorderde therapeuten bij het integreren van een “chakraleging met edelstenen” binnen hun praktijk/salon.

We starten dan ook met de training: “Chakralegging met Edelstenen voor Professionals”

Een Chakralegging met Edelstenen is bedoeld om het chakra “systeem” te balanceren. Werkt vaak ontspannend, helend en aanvullend op andere “behandelmethoden”.

In deze training van twee avonden gaan we met je aan de slag over de chakra’s en welke edelstenen daarbij horen. Het is een deel theorie, maar vooral ook veel werken en voelen met de stenen. De theorie zal bestaan uit een korte benadering van de chakra en uitgebreid de theoretische kennis van stenen. Dit alles gaat na de training in verkorte versie mee naar huis in een reader.

Edelstenen is voelen en ervaren, begrijpen hoe het in de energie werkt als je een steen in het energetisch veld van iemand plaatst. Ook kijken we naar wat er “mis” kan gaan en wat je dan doet. Hoe corrigeer je dit en wat is belangrijk om in de gaten te houden als je werkt met de stenen.

We leren gronden, reinigen, voelen, contact maken met de stenen en contact maken met het veld waarbinnen je werkt. Maar ook bijvoorbeeld hoe te werken met doorstromers voordat je een legging doet bij mensen, hoe werkt dit en wanneer is het van belang is.

In de training stel je een set samen van veertien stenen, twee voor  ieder chakra en ook een aardingssteen. Met deze set kun je aan het werk  in je eigen praktijk/salon. Deze stenen ter waarde van ongeveer € 80 euro zitten bij de training en prijs inbegrepen.

De eerste avond werken we in een kleine groep aan een deel theorie en veel voelen en ervaren. De tweede avond wordt de groep opgesplitst in tweetallen. Tijdens deze avond ga je op elkaar een legging in de praktijk uitvoeren. Dit gebeurt in een kleine setting zodat je alle ruimte en aandacht hebt dit goed te kunnen ervaren.

We sluiten de training af met een certificaat van deelname.

De investering van deze training is € 222 per persoon, we hebben in deze training twee tot vier plekken. De training vindt plaats bij ons op eigen locatie in Bolsward.

De data van de avonden  zijn:

NIEUWE DATUM VOLGT, MAAK GEBRUIK VAN RESERVEERKNOP EN JE ONTVANGT BERICHT ZODRA DATUM BEKEND IS

  • Reader en persoonlijke edelstenenset ter waarde van € 80 euro zijn inbegrepen.
  • Koffie, thee en versnapering zijn inbegrepen
  • Certificaat van deelname inbegrepen

Training Chakralegging met Edelstenen voor "Professionals" Meer info over deze training NIEUWE DATUM VOLGT, GEBRUIK DE RESERVEERKNOP EN JE ONTVANGT PER MAIL BERICHT ZODRA DATA BEKEND ZIJN 2024 van 19.30 tot 22.00 uur  (1e tweetal legging doen en ervaren) 2024 van 19.30 tot 22.00 uur (2e&nb..
€222,00
Excl. BTW:€183,47
1 - 1 van 1 (1 pagina's)