Menu
Winkelwagen

Apollanja Crystals Experience: Kennismaken met Kristallen Schedels

kennismaken met kristallen schedels

Kennismaken met Kristallen Schedels

Ben je benieuwd naar de mysterieuze wereld van kristallen schedels? Heb je vragen over wat kristallen schedels doen, waar ze voor dienen en wat je ermee kunt? Dan is deze avond perfect voor jou!

Op deze bijzondere en praktische avond nemen Martin en Adriana je mee op een ontdekkingstocht door de fascinerende wereld van kristallen schedels. We hebben een aantal unieke kristallen schedels geselecteerd waarmee je zelf kunt proberen in contact te komen en kunt ervaren wat ze je te "vertellen" hebben.

Wat kun je verwachten?

  • Interactie en Vragen: Er is volop ruimte om jouw persoonlijke vragen te stellen en ervaringen te delen. Wij helpen je graag met het ontdekken van de mogelijkheden van kristallen schedels.
  • Ervaring Delen: Probeer zelf in contact te komen met de kristallen schedels en ontdek wat ze je te bieden hebben. Deel je ervaringen met anderen en leer van elkaar.
  • Informatieve Avond: Leer meer over de achtergrond en het gebruik van kristallen schedels. Martin en Adriana delen hun kennis en passie met jou.

Praktische Informatie

  • Duur: De avond duurt ongeveer 1,5 uur.
  • Gastvrijheid: Geniet van een hapje en drankje terwijl je meer leert over kristallen schedels.
  • Kosten: Deelname is geheel gratis! Vanwege een beperkt aantal plaatsen is vooraf aanmelden noodzakelijk!

Meld je aan!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je kennis te laten maken met de magische wereld van kristallen schedels.

Er is nog geen nieuwe datum bekend, we verwachten in Augustus-September weer te starten met deze avond(en). Wil je als één van de eersten weten wanneer deze avond(en) gegeven worden. Maak dan gebruik van de reseveerknop hieronder.

Hartelijke groet,

Martin & Adriana

Apollanja Crystals Experience: Kennismaken met Kristallen Schedels Gegeven door Martin & Adriana NIEUWE DATUM VOLGT, GEBRUIK DE RESERVEERKNOP EN JE ONTVANGT PER MAIL BERICHT ZODRA DATUM BEKEND IS Bij Apollanja Crystals Jongemastraat 13 te Bolsward Inloop vanaf 19.15 uur. Aanvang ..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
1 - 1 van 1 (1 pagina's)