Menu
Winkelwagen

Chakra Drinkglazen Set Nature Design

Chakra Drinkglazen Set Nature Design
Chakra Drinkglazen Set Nature Design
Chakra Drinkglazen Set Nature Design
Chakra Drinkglazen Set Nature Design
Chakra Drinkglazen Set Nature Design
€59,50
Excl. BTW: €59,50

Chakra Drinkglazen Set Nature Design.

Nature Design Mythos Set van 7 chakra drinkglazen 250ML- met chakrasymbool en tekst.

Vitaalwater drinkglazen "Mythos" met chakra affirmaties op de bodem van de glazen. De affirmaties zijn ieder een combinatie van symbool, kleur en woorden.

Machinegeblazen, loodvrij glas. Het glas dat Nature's Design gebruikt bestaat uit ongeveer 40% kwartszand en is daarmee een hoog-energetisch medium. De glas-grondstof is vrij van lood en andere zware metalen.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.