Menu
Winkelwagen

Lichtwerk in Nederland Jill van Maasdijk

Lichtwerk in Nederland Jill van Maasdijk
Lichtwerk in Nederland Jill van Maasdijk
€22,93
Excl. BTW: €22,93

Boekwerk Lichtwerk in Nederland bestel je bij ons.

  • Het verslag van jaren lichtwerk, dat leest als een avonturenroman.
  • Uitleg over meesters, engelen en andere hogere lichtwezens.
  • Gechannelde lichtwerkertechnieken, waar je meteen mee aan de slag kunt.
  • Een gedetailleerd gechanneld systeem dat inzicht geeft in de opbouw van je persoonlijkheid in deze incarnatie en hoe daar mee te werken.
  • Een uniek, zeer uitgebreide lijst met definities van de meest gebruikte vaktermen in lichtwerk.
  • Een literatuurlijst waar je nog jaren mee kunt vullen.
  • Prachtige kleurenafbeeldingen van hologrammen van lichtsteden.
  • In handige spiraalband! (dus niet gebonden.)

Lichtwerk in Nederland Jill van Maasdijk het naslagwerk voor Lichtwerkers. Voor de veel gevraagde kristallen voor lichterwerkers zoals deze door Jill van Maasdijk worden besproken in haar blad Shield of the Command News vindt je ook op deze website.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.