Menu
Winkelwagen

Pro-Vital Cat's Claw & Oregano

Pro-Vital Cats Claw & Oregano
Pro-Vital Cat's Claw & Oregano
€32,06
Excl. BTW: €32,06

Pro-Vital Cat's Claw & Oregano 50ml

Het is van belang dat je zuivere kattenklauw gebruikt, waarin zo veel mogelijk actieve stof POA zit. TOA moet er zo min mogelijk in zitten, want dat breekt de POA weer af. In Pro-Vital Cat's Claw is de TOA er grotendeels uitgehaald.

Samenstelling van Pro-Vital Cat's Claw & Oregano
Elke 45 druppels (= dagdosering) bevatten:
Cat's Claw bast (vers) 0,56 ml
Oregano extract (Origanum vulgare) 1,69 ml

Ingrediënten van Pro-Vital Cat's Claw & Oregano
Oregano extract (Origanum vulgare), Cat's Claw bast (extract), gezuiverd water, alcohol 13% vol.

Gebruik van Pro-Vital Cat's Claw & Oregano
3 maal daags 15 druppels, tenzij anders geadviseerd door een deskundige. Bij voorkeur verdeeld over de dag innemen met voldoende water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.