Menu
Winkelwagen

Pro-Vital Multi 5: Vrouw 40+

Pro-Vital Multi 5: Vrouw 40+
Pro-Vital Multi 5: Vrouw 40+
€26,56
Excl. BTW: €26,56

Pro-Vital Multi 5: Vrouw 40+ 60 capsules

Toepassing van Pro-Vital Multi 5 Vrouw 40+:
Pro-Vital Multi 5 Vrouw 40+ is een unieke vijfdagen per week formule en geeft jouw lichaam net dat beetje extra.

Hormonale veranderingen
Door hormonale en lichamelijke veranderingen na het veertigste levensjaar kun je je soms moe en futloos voelen. De Multi 5: Vrouw 40+ kan jou als vrouwelijke veertigplusser dan ondersteunen door onder andere Niacine en Riboflavine. Niacine draagt onder andere bij aan het activeren van de natuurlijke energie. Riboflavine bevordert de energiestofwisseling en heeft zo een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Ondersteuning bij lichamelijke veranderingen
Ook biotine, seleen, ijzer, molybdeen en vitamines B6, D, en K zijn in deze multivitamine verwerkt. Zij zorgen gezamenlijk voor een aanvullende dosis vitaminen en mineralen,die bijdragen aan een normale werking van het zenuwstelsel, de hormonen, het celdelingsproces, het zuurstoftransport en de schildklier. Jouw lichaam krijgt met deze zorgvuldig geselecteerde ingrediënten betere ondersteuning bij lichamelijke veranderingen.

Samenstelling van Pro-Vital Multi 5 Vrouw 40+
2 vegetarische capsules (= dagdosering) bevatten:
Bèta-caroteen 4 mg
Choline (bitartraat) 25 mg
Inositol 25 mg
PABA 25 mg
Vitamine A (retinol-acetaat) 800 mcg
Vitamine B1 (thiamine nitraat) 2,2 mg
Vitamine B2 (riboflavine) 2,8 mg
Vitamine B3 (nicotinamide) 32 mg
Vitamine B5 (calcium-D-panthotenaat) 12 mg
Vitamine B7 (biotine) 150 mcg
Vitamine B11 (foliumzuur) 400 mcg
Vitamine B12 (cyanocobalamine) 5 mcg
Vitamine C (ascorbinezuur) 200 mg
Vitamine D3 (cholecalcitferol, Quali-D) 15 mcg
Vitamine E (D-alfa-tocopherylacetaat) 24 mg
Vitamine K1 (fytomenadion) 45 mcg
Chroom (picolinaat) 80 mcg
IJzer (ferro-II bisglycinaat, Ferrochel) 10 mg
Jodium (kaliumjodide) 100 mcg
Mangaan (bisglycinaat) 2 mg
Molybdeen (natriummolybdaat) 50 mcg
Selenium (selenomethionine) 110 mcg
Silicium (bamboe extract) 40 mg
Zink (bisglycinaat) 10 mg
Rozenwortel extract (Rhodiola extract 3%-1%) 250 mg
Sojaboon extract 40 mg
Zwarte Zilverkaars (Cimicifuga extract 2,5%) extract 50 mg
Citrusbioflavonoïden 55 mg
Co-Enzym Q10 30 mg
Hyaluronzuur (gefermenteerd) 50 mg
Ingrediënten van Pro-Vital Multi 5 Vrouw 40+:
Biotine, Foliumzuur, Cyanocobalamine , Chroom picolinaat, Fytomenadion 5%, Molybdeen, Thiamine nitraat, Riboflavine, Quali-D®, Cholecalciferol, Kalium Jodide, Retinol-acetaat, Mangaan bisglycinaat, Calcium-D-pantothenaat, Betacaroteen (Pro vitamine A), Koper bisglycinaat, Inositol, PABA (Para Amino Benzoic Acid), Co-enzym Q10, Nicotinamide, Sojaboon extract, Ferro bisglycinaat, Ferrochel®, Zink bisglycinaat, Cimicifuga extract, Hyaluronzuur, D-alfa-tocoferol-acetaat, Seleniummethionine, Choline bitartraat, Bambusa arundinacea, Citrusbioflavonoïden , Ascorbinezuur, Rhodiola extract, Vulstof (Aardappelzetmeel), Flow verbeteraar (Zonnebloemolie), Vegetarische capsulehuls (Hydroxypropylmethylcellulose).

Allergeneninformatie:
Bevat soja.
Gebruik van Pro-Vital Multi 5 Vrouw 40+:
Neem 2 maal daags 1 vegetarische capsule, tenzij anders geadviseerd door uw deskundige.
Bij voorkeur innemen na de maaltijd met voldoende water. De aanbevolen dosering is vijf dagen per week twee capsules per dag (bijvoorbeeld in het weekend niet). De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwing:
Niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.

Tags: Pro-Vital , Vitamine , Vrouw , 40+