Menu
Winkelwagen

Pro-Vital PEA Supra

Pro-Vital PEA Supra
Pro-Vital PEA Supra
€36,65
Excl. BTW: €36,65

Pro-Vital PEA Supra 90 capsules

PEA komt van nature in kleine hoeveelheden voor in vlees, vis, eieren en soja en is een afkorting van de zuivere stof palmitoyelathanolamide.

De voordelen van PEA in pure vorm
Het is een lichaamseigen stof en heeft een brede werking in het menselijk lichaam.
Het kan het herstelvermogen van het lichaam ondersteunen.
Met naar liefst 1275 mg zuivere gepurificeerde PEA per dagdosering.
De huls van de capsule is gemaakt van vegetarische coating.

Samenstelling van Pro-Vital PEA Supra
Elke vegetarische capsule bevat:
PEA (palmitoylethanolamide) 425 mg
Vitamine D3 (DSM Quali-D)(cholecalciferol) 5 mcg
Bioperine (Zwarte peper extract) 5 mg

Ingrediënten van Pro-Vital PEA Supra
PEA (palmitoylethanolamide) (zuivere PEA), Hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule) Amylum solani (Aardappelzetmeel) (vulmiddel), Magnesiumstearaat (antiklontermiddel), Bioperine, Quali-D (cholecalciferol), Oleum helianthus annuum (Zonnebloemolie) (stroomverbeteraar).

Gebruik van Pro-Vital PEA Supra
U neemt 3 maal daags 1 vegetarische capsule, tenzij anders geadviseerd doodeskundige. Bij voorkeur innemen na de maaltijd met voldoende water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.

Tags: Pro-Vital , PEA