Menu
Winkelwagen

Pro-Vital Co-Enzym Q10-150 Supra

Pro-Vital Co-Enzym Q10-150 Supra
Pro-Vital Co-Enzym Q10-150 Supra
€30,23
Excl. BTW: €30,23

Pro-Vital Co-Enzym Q10-150 Supra 60 capsules

In Pro-Vital Co-Enzym Q10-150 zit de uiterst zuivere vorm van Q10 ubiquinon. Het is biologisch identiek aan de lichaamseigen Q10, waarmee het een uiterst functionele stof is met perfecte eigenschappen.

Daarnaast is natuurlijke vitamine E toegevoegd. Deze antioxidant bevat de enige vorm van alfa-tocoferol die in het lichaam biochemisch actief is. Het zorgt voor een versnelde en versterkte werking van enzymen.

De zuivere sojaproteïnen die in deze formule aanwezig zijn, zorgen voor een significant betere opname van co-enzym Q10. Door maximale opname wordt uiteraard de best mogelijke werking gegenereerd.

Samenstelling van Pro-Vital Co-Enzym Q10-150 Supra
2 vegetarische capsules (= dagdosering) bevatten:
Vitamine E (D-alfa-tocoferolacetaat) 12,4 mcg
Co-Enzym Q10 (ubiquinon) 150 mg
Sojaboon extract (40% isoflavonen) 30 mg
Bioperine (Zwarte peper extract) 5 mg

Ingrediënten van Pro-Vital Co-Enzym Q10-150 Supra
Vulstof (aardappelzetmeel), co-enzym Q10 (ubiquinon), vegetarische capsulehuls (hydroxypropylmethylcellulose), magnesiumstearaat, sojaboon extract, D-alfa-tocoferolacetaat, flow verbeteraar (zonnebloemolie), Bioperine.

Allergeneninformatie
Bevat soja.

Gebruik van Pro-Vital Co-Enzym Q10-150 Supra
2 maal 1 capsule per dag, tenzij anders geadviseerd door een deskundige. Bij voorkeur verdeeld over de dag innemen tijdens een maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.

Tags: Pro-Vital , Q10