Menu
Winkelwagen

Pro-Vital ProstaCare

Pro-Vital ProstaCare
Pro-Vital ProstaCare
€27,48
Excl. BTW: €27,48

Pro-Vital ProstaCare 90 capsules

Wanneer de man ouder wordt, kan de prostaat gaan groeien. Meestal wordt dit proces halverwege de veertig in gang gezet. Het is een doodnormaal verschijnsel, maar dat maakt de klachten niet minder. Zo kan de prostaat het plassen beïnvloeden, uitwerking hebben op de potentie en ook doorwerken op uw seksuele gezondheid. Pro-Vital ProstaCare kan de juiste ondersteuning bieden door de prostaat gezond te houden.

Deze unieke uitgekiende formule met Seleen, Vitamine B6 en Vitamine E zorgt op natuurlijke wijze voor een functionele ondersteuning van de prostaat. In deze prostaatpillen is daarbij het heilzame kruid varkensgras verwerkt. Dat speelt een natuurlijke rol in de werking van de prostaat.

Pro-Vital ProstaCare kan een bijdragen leveren aan:
De regulering van hormonale activiteiten.
Een bescherming tegen vrije radicalen met vitamine E.
Een normale vorming van rode bloedcellen, waardoor vermoeidheid kan verminderen.
Een normale werking van de stofwisseling, schildklier, het immuunsysteem en de vorming van zaadcellen door de vitamine B6 en seleen.

Samenstelling van Pro-Vital ProstaCare
3 vegetarische capsules (= dagdosering) bevatten:
Vitamine B6 (pydridoxaal-5-fosfaat) 180 mcg
Vitamine E (d-alfa-tocoferol-acetaat) 43,53 mg
L-Glutamine 15 mg
Seleniummethionine 45 mcg
Zink (citraat) 12 mg
Lycopeen (5%) 120 mcg
Bètasitosterol 44,1 mg
Zaagpalm (Serenoa repens) extract (4:1) 330 mg
Varkensgraskruid (Polygonum) 450 mg
Pompoenzaad extract (10:1) 25,5 mg

Ingrediënten van Pro-Vital ProstaCare
Vitaminen, Mineralen, Kruiden, Pompoenzaad extract, Lycopeen (5%), Bètasitosterol, Amylum solani (aardappelzetmeel), Oleum helianthus anuum (zonnebloemolie), Hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsulehuls).

Gebruik van Pro-Vital ProstaCare
3 maal daags 1 vegetarische capsule, tenzij anders geadviseerd door deskundige. Bij voorkeur verdeeld over de dag innemen met voldoende water.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.