Menu
Winkelwagen

Pro-Vital Triple Ginseng

Pro-Vital Triple Ginseng
Pro-Vital Triple Ginseng
€27,48
Excl. BTW: €27,48

Pro-Vital Triple Ginseng 60 capsules

Een bundeling van oeroude kruiden en Biotine. Triple Ginseng bevat enkel de meest selecte, zuivere en ginsenoside rijke vormen van Ginseng waarbij het woord “triple” de formule eigenlijk te kort doet. Dit omdat naast de drie vormen van Ginseng ook Maca, minder bekend als Peruaanse Ginseng en Winterkers, beter bekend als Ashwhagandha zijn toegevoegd. De zuivere kruiden in de Triple Ginseng hebben een synergetische werking. Naast deze kruiden is Biotine toegevoegd. Biotine is goed voor het zenuwgestel, het geheugen, het concentratievermogen, de leerprestatie en is ook goed voor de gemoedstoestand. Het helpt daarnaast de slijmvliezen gezond te houden, doordat het een rol speelt bij de groei en het herstelprocessen ervan.

Wanneer je een drukke baan hebt, wil je zowel fysiek als ook mentaal in goede conditie zijn. Op deze manier begint je iedere dag weer fris en fruitig aan de werkdag en laat je je minder snel afleiden. Ondersteun daarom jouw gezondheid met Pro-Vital Triple Ginseng. Deze capsules bevatten een hoog gehalte van de actieve stof Ginsenoside. Dit kan onder andere de aanmaak van bloedcellen bevorderen en dat speelt weer een rol bij de vermindering van stress.

Pro-Vital Triple Ginseng bevat de Panax Ginseng, de Siberische Ginseng en de Koreaanse Ginseng. Ze geven tussen de 20 en 30% aan ginsenosiden af aan het supplement.

Maca-extract en zuivere Ashwhaganda zorgen ervoor dat het lichaam de ginsenoside sneller opnemen dan vergelijkbare supplementen. Maca en Ashwaganda hebben een sterke synergetische werking op Ginseng.

Samenstelling van Pro-Vital Triple Ginseng
2 vegetarische capsules (= dagdosering) bevatten:
Ginseng extract (Panax) (24%) 200 mg
Ginseng extract (Koreaans) (30%) 200 mg
Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus) 200 mg
Maca-extract 200 mg
Ashwaganda extract 400 mg

Ingrediënten van Pro-Vital Triple Ginseng
Kruiden, Amylum solani (aardappelzetmeel) (vulstof), Oleum helianthus annuum (zonnebloemolie) (stroomverbeteraar), Tricalciumfosfasat, Hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule).

Gebruik van Pro-Vital Triple Ginseng
2 maal daags 1 vegetarische capsule, tenzij anders geadviseerd door een deskundige. Bij voorkeur verdeeld over de dag innemen met voldoende water.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.