Menu
Winkelwagen

Phi Kristal 33 Facet 10cm

Phi Kristal 33 Facet 10cm
Phi Kristal 33 Facet 10cm
€101,65
Excl. BTW: €101,65

Phi Kristal 33 Facet van ± 172 gram en een lengte van ± 10cm.

Meer info over dit Phi Kristal:

  • Het betreft hier een uniek exemplaar, de afbeelding is van het Phi Kristal wat je geleverd krijgt.
  • Daar het Phi kristal een natuurproduct is kunnen er kleine natuurlijk scheurtjes in zitten.
  • Gemaakt van Braziliaans Bergkristal.
  • Dit Phi kristal is in opdracht van ons geslepen in Brazilië.

Resoneer je op dit betreffende Phi Kristal?

  • Je kunt deze ervaren voor aankoop als je dat wilt in de kristalruimte van onze edelstenen winkel Apollanja Crystals . Bestel dit PHI kristal en kies bij het afronden van de bestelling voor afhalen in de winkel. Wij reserveren het dan voor je en nemen contact met je op. Je kunt ook een berichtje sturen via whatsapp.
  • Wanneer je niet de mogelijkheid hebt om onze winkel te bezoeken kun je ook een afspraak maken met Martin. Op afstand het Phi kristal laten ervaren of deze bij je past is iets wat Martin de afgelopen jaren al veel heeft gedaan tot tevredenheid van veel klanten.
  • Je kunt het natuurlijk gewoon bestellen en dan sturen wij het meestal dezelfde dag nog naar je toe.
    Let op: Aangezien wij dus ook directe verkoop in onze edelstenen winkel Apollanja Crystals hebben kan het voorkomen dat dit Phi kristal wat je besteld en betaald niet meer beschikbaar is. Wij nemen dan z.s.m. per telefoon voor overleg contact met je op.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.