Menu
Winkelwagen

Pro-Vital VascoSan

Pro-Vital VascoSan
Pro-Vital VascoSan
€35,73
Excl. BTW: €35,73

Pro-Vital VascoSan 60 capsules

Het voedingssupplement VascoSan is voor mensen die rennen, wandelen en hollen. Voor mensen die springen, klauteren en rollen. Maar vooral voor mensen die stilstaan. Mensen die stilstaan bij hun levensstijl en bewust met hun gezondheid omgaan.

In geen enkel ander supplement is Metabolaid® gecombineerd met kruiden, vitaminen en lichaamseigen stoffen, zoals:

  • de natuurlijke kruidenextracten van knoflook, gember, meidoorn en druivenpitten
  • de vitamines B1, C en K2
  • het mineraal zink
  • de lichaamseigen stof ubiquinone

VascoSan bevat het gepatenteerde Metabolaid® als hoofdingrediënt; een product van fabrikant Monteloeder. Het bestaat uit natuurlijke kruidenextracten van roselle (Hibiscus sabdariffa) en citroenverbena (Aloysia triphylla).

Samenstelling van Pro-Vital VascoSan
Elke 2 capsules bevatten:
Vitamine B1 (thiamine nitraat) 550 mcg
Vitamine C (ascorbinezuur) 80 mg
Vitamine E (D-a-tocopheryl-acetaat) 12 mg
Vitamine K2 (MenaQ7 MK-7) 75 mcg
Zink (citraat) 10 mg
Bioperine (Piper nigrum) 5 mg
Gember wortelextract (Zingiber officinalis) 50 mg
Knoflook extract (Allium sativum) 300 mg
Meidoorn (Crataegus Oxyacantha) 250 mg
Metabolaid® 300 mg
Druivenpitextract (95% PCO / 60% OPC) 100 mg
Vlezige hokjespeul extract (Astragalus membranaceus) 15 mg
Co-enzym Q10 (ubiquinone) 50 mg

Ingrediënten van Pro-Vital VascoSan
metabolaid®, allium sativum extract , crataegus oxyacantha, vegetarische capsulehuls (HP methylcellulose), grapeseed extract, ascorbinezuur, co-enzym q10, zingiber officinalis radix extract, vulstof (brandnetelblad) , flow verbeteraar (zonnebloemolie), astragalus root dry extract, d-a-tocopheryl-acetaat, zink als citraat, piper nigrum extract, menaq7™ mk7, thiamine nitraat.

Gebruik van Pro-Vital VascoSan
1 capsule per dag, tenzij anders geadviseerd door deskundige. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.