Menu
Your Cart

Sarah Leers Human Design Experience 31 mei 2024

Sarah Leers is een expert op het gebied van Human Design, een fascinerend systeem dat persoonlijke groei en zelfinzicht bevordert. Met een diepgaande kennis van Human Design helpt Sarah individuen om hun unieke blauwdruk te begrijpen en te omarmen. Ze gelooft sterk in de kracht van zelfkennis en begeleidt mensen bij het ontdekken van hun innerlijke potentieel.

Sarah's passie voor Human Design komt voort uit haar overtuiging dat iedereen geboren is met specifieke gaven en talenten, en dat het begrijpen van je eigen ontwerp een sleutel is tot het vinden van vervulling en geluk. Haar begeleiding is gebaseerd op de principes van Human Design en helpt individuen om beter inzicht te krijgen in hun persoonlijkheid, besluitvormingsprocessen en levensdoelen.

Sarah is auteur van de boeken;

  • Human Design, de blauwdruk van je leven. Het is het eerste en enige geautoriseerde boek over Human Design in het Nederlands (negentiende druk juli 2023).
  • In november 2022 verscheen Human Design, de blauwdruk van je gezondheid (derde druk inmiddels in juli 2023).
  • Momenteel werkt ze aan aan het volgende boek Human Design, de blauwdruk van je bestemming. De verwachte verschijningsdatum daarvan is najaar 2024.